Historie

Føltved jordbær har eksisteret siden 1994, hvor vi for første gang havde sat en smule jordbær, som et forsøg på at dyrke noget andet end korn. Vi startede ud med ca. 0,8 hektar, og vi havde udelukkende jordbær til pluk selv folket, og så plukkede vi selv en smule jordbær, som vi solgte fra vores bod i Rærup.

Allerede efter den første sæson fik vi mod på mere. Folk var utroligt glade for vores jordbær, som de sagde var de sødeste jordbær de kunne finde, og vi udvidede derfor arealet en smule allerede året efter.

Fra 1996 begyndte vi for første gang at levere til udvalgte dagligvarebutikker. De første 3 kunder vi havde, var fra den gamle Dreisler koncern i Aalborg, hvor vi leverede til Dreisler Vejgaard, Dreisler Tornhøj og Dreisler Løvvang. Vi havde allerede dengang ramt noget unikt omkring daglig levering af jordbær, hvor de jordbær vi leverede var plukket få timer inden levering.

Vi har siden holdt fast i vores koncept omkring at alt, hvad vi leverer skal være helt friskt, og antallet af kunder er vokset støt frem til idag.

Op gennem 00'erne begyndte vi desuden at avle ærter og kartofler, således vi idag har tre fantastiske og populære produkter, som vi kan tilbyde vores kunder.

Vi har idag jordbær på næsten 30 hektar, spisekartofler på 7 hektar og 50 hektar med ærter.

Vi leverer dagligt i sæsonen til ca. 70 dagligvarebutikker, ligesom vi har 8 boder, hvorfra vi selv sælger vores produkter